La Masia d’en Cabanyes ha estat l’escenari, aquest dimarts, de la sessió constitutiva del Consell de la Formació Professional, Ocupacional i Universitària al Garraf. Fins a una trentena de centres s’han reunit per activar el nou ens de participació.

La iniciativa prové del Pacte Comarcal per l’Ocupació al Garraf i obeeix a la necessitat de promoure un espai d’interrelació entre els diferents segments de la formació no obligatòria. L’objectiu principal és dotar la comarca d’un sistema més adequat per la professionalització i l’assoliment de competències que ajudin els ciutadans en la seva trajectòria laboral com també en l’accés a llocs de treball en les millors condicions.

Tots els centres de formació ocupacional i tots els centres que imparteixen cicles de formació professional han participat en la posada en marxa del nou Consell. També els han acompanyat altres instituts de secundària, les organitzacions sindicals UGT i CCOO, així com la FEGP, l’Escola Oficial d’Idiomes, l’Escola Municipal d’Art i Disseny, l’Escola de Direcció d’Empresa, el Centre de Formació d’Adults Teresa Mañé i l’Inform Sefed.

La coordinació d’aquest nou espai de participació va a càrrec de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf, de la mà del Consell Comarcal.

FER UN COMENTARI