Unes Fires i Festes de Sant Sadurní de circumstàncies

0
567
La Fil·loxera treu foc pel cap, per les ales i per la cua. // FOTO: Associació Festa de la Fil·loxera

La programació de les Fires i Festes de Sant Sadurní d’aquest 2020 està embastada, però no publicada. Els darrers decrets que restringeixen les reunions a un màxim de deu persones, els protocols de seguretat per evitar aglomeracions i les dades de contagis a l’alça dels darrers dies han fet extremar la prudència a l’Ajuntament, que no farà públics fins al cap de setmana (o fins dilluns) els actes que sí que es podran celebrar.

Sense Festa de la Fil·loxera

Serà, segur, una versió de Fires i Festes especial, amb un format extraordinari, alguns actes gratuïts i altres de pagament, amb aforament limitat, inscripció prèvia (i mostrant a l’entrada el DNI) i sense les tradicionals cercaviles, correfocs ni Festa de la Fil·loxera, que a finals d’agost l’Associació Festa de la Fil·loxera i el Consistori van acordar suspendre. Pel que fa a la resta d’actes, aquesta setmana les reunions s’han intensificat, fins ahir dijous encara n’hi havia a escala municipal, i la decisió, de moment, s’ajorna uns dies més. En qualsevol cas, estarà subjecta a les circumstàncies del moment, a l’evolució de la situació sanitària i a les condicions que decretin les autoritats competents.

Escenari al costat del CAP

Bona part de la programació es traslladarà als terrenys del costat del CAP, on s’habilitarà un espai tancat i perimetrat que comptarà amb un escenari permanent durant les Fires.

Com a mesures de seguretat, les habituals de tot arreu: les persones assistents hauran de portar mascareta; als accessos al recinte hi haurà gel hidroalcohòlic i es prendrà la temperatura.

A partir del dilluns 31 d’agost es podran adquirir les entrades per a cadascuna de les activitats, imprescindible per assistir als espectacles i concerts, tant si són gratuïts com de pagament. Fins al 4 de setembre es donarà preferència al veïnat de Sant Sadurní, i només es podran adquirir presencialment al punt de venda que s’instal·larà al Casal d’Entitats (amb accés pel carrer Campanar), entre les 10 del matí i la 1 del migdia i de 4 a 7 de la tarda. A partir del 4 de setembre també es podran adquirir per internet. Es podrà demanar un màxim de quatre entrades per persona i les entrades seran personals i intransferibles.

FER UN COMENTARI