Uns 200 atletes participen a l’11a Cursa d’Orientació Lluís Barrera, de Vilafranca

0
178
Podi de la cursa d'enguany.

Uns 200 corredors van participar diumenge al matí a l’onzena edició de la Cursa d’Orientació Lluís Barrera, que organitzaven els Xicots de Vilafranca i l’Esportiu Penedès, enguany amb la col·laboració d’alumnes del cicle formatiu de grau superior d’Ensenyament d’Activitats Socioesportives de l’institut Milà i Fontanals. Amb sortida i arriba a la plaça Milà i Fontanals, davant de Cal Noi-Noi, en va destacar la presència de moltes famílies a la modalitat infantil/familiar, de cerca de fites pels carrers de la vila.

Quant a la cursa llarga, pels voltants de la ciutat, la van guanyar en categoria masculina Quim Vich, en mixta Vanessa Andreu i Daniel Mauri, i en femenina Laura Escolà. Pel que fa a la cursa infantil/familiar, els cinc equips guanyadors es deien Hem perdut el nord, Riera Lobato, Torbellinos Team, Pérez-Osas i el Pac de 4.