Vade Fires Canyelles amb motor, cultura, art i cargols

0
1785

Diumenge tindrà lloc una nova edició de Vade Fires, el certamen que aplega en un sol dia a Canyelles la Fira del Motor, la Cargolada Popular, la Fira de Sant Ponç i d’Artesans i la Mostra d’Entitats, a més d’una nova edició de l’Art Canyelles. Gastronomia, cultura popular, activitat econòmica, afició al món del motor, artesania i art es donaran la mà en una jornada plena d’activitat.

Hi haurà caravanes
La desena Fira del Motor tindrà com a novetat la presència d’expositors de caravanes, de ciclisme i de motos elèctriques. També hi haurà furgonetes camper, motos elèctriques, drons, productes relacionats amb el món del motor, exposicions de cotxes clàssics, de motos i de vehicles en general, entre ells una concentració de motos Sanglas i una altra de Seat 127. Entre les activitats programades hi ha passejades en quad, un circuit de motos elèctriques i sessions de ràdio control i la baixada/cursa d’andròmines.  L’artesania i la gastronomia tindran protagonisme amb una cinquantena de parades. A més, una quinzena d’establiments i restauradors locals oferiran tastos de les seves especialitats de cuina tradicional i amb cargols. L’artista vilanoví Lluís Amaré, que és president de l’Associació d’Artesans de Canyelles, serà nomenant enguany cargolaire d’honor, i coincidint amb la fira s’obrirà l’exposició d’artistes novells Art Canyelles, enguany convertit en premi, amb 89 pintors optant al guardó únic de 10.000 euros. Les obres que opten al concurs es podran veure entre el 12 i el 20 de maig a la Sala Multicultural.

Completaran el programa la Mostra d’Entitats Culturals de Canyelles, amb una petita exhibició de balls populars i de colles de foc locals, i la presència d’alumnes de cinquè de l’escola Sant Nicolau, que han creat cooperatives dins del projecte d’emprenedoria empresarial CUEME i que han creat diversos productes amb materials reciclats que ara es posaran a la venda.

FER UN COMENTARI