El grup municipal de Vilafranca en Comú (VeC) ha demanat a l’equip de govern, una vegada més, que abordi les qüestions d’urbanisme amb àmplies majories i com una qüestió de ciutat. I com ha exemple ha posat la urbanització de la llosa de la via.

Aprofitant que aquests dies han editat i distribuït un dossier informatiu sobre les propostes de VeC al voltant de la llosa de la via, el regidor Ramon Arnabat ha denunciat que l’equip de govern no treballa en els usos de la llosa amb àmplies majories i no compta ni amb l’opinió de l’oposició ni de la ciutadania: “encara avui desconeixem com es resoldran les diferents alçades del tram central i sobre el pla d’intervenció al carrer Comerç, malgrat que les nostres demandes no hem vist cap projecte, ens  diuen que encara no el tenen enllestit“ ha explicat.

Per la seva banda, el regidor Toni Peñafiel ha demanat al govern sociovergent que aprofiti les darreres resolucions per soterrar les vies a Montcada, l’Hospitalet o Sant Feliu de Llobragat per desbloquejar el futur cobriment de la via fins a la carretera de Moja.

Finalment, VeC ha anunciat que en el proper ple demanarà que l’Ajuntament destini una partida de 600.000 euros per reparar carrers de diferents barris de la vila.

FER UN COMENTARI