El grup vendrellenc de rock Lax’N’Busto van posar divendres a la sala Razzmatazz de Barcelona fi a 30 anys continuats damunt de l’escenari i essent un dels grups de referència de tot Catalunya. Una dilatada carrera que se salda amb 17 treballs discogràfics, més de 1.400 concerts arreu de Catalunya i també han portat la seva música a diferents punts de la geografia espanyola, l’Argentina, Xile, França i Alemanya, entre altres.

laxn

El concert de divendres era molt especial ja que un mite deia adéu, tot i que al mateix temps deixava la porta oberta a tornar. Segons els membres del grup, la idea és tornar més endavant amb nous temes i més concerts i energia, perquè es troben “saturats” i necessiten de carregar bateries. Qui sap!

Sigui com sigui, el concert va ser molt emotiu… i trist alhora. Els seus incondicionals van omplir la sala i van vibrar com sempre. De fet, dues setmanes abans ja s’havia penjat el cartell d’entrades exhaurides. Al llarg de dues hores els Lax’n van repassar part de la seva dilatada carrera musical, acompanyats d’alguns dels seus amics dels escenaris com Gossos, Glaucs, Edu Font i el gran misteri de la nit, el seu cantant durant els primers vint anys del grup Pemi Fortuny.

Entre els moments més emotius cal citar la cançó “No diguis mai a un mai”, que va interpretar en solitari Fortuny. El seu clàssic “Miami Beach” juntament amb el Salva Racero va ser la cirereta de la vetllada, en què van estar acompanyats de molta gent del Vendrell, però també d’arreu de Catalunya. Tota una generació que ha viscut amb la banda sonora de les seves cançons, que il·lustren moltes escenes de les seves vides.

FER UN COMENTARI