Verds, Xicots, Nens, Bordegassos, Jove i Minyons han actuat aquest diumenge

0
760
Torre de 7 dels Castellers de Vilafranca a Montmeló (foto: Castellers).

Quasi totes les colles penedesenques han actuat aquest passat cap de setmana, sense que cap d’elles entrés a fons amb castells d’extrema dificultat. La torre de 7 que els Castellers de Vilafranca van bastir als afores del circuit de Montmeló diumenge al migdia, en el marc del Gran Premi de Fórmula 1, és la construcció més destacada. Abans havien alçat els 5 de 7 i 7 de 7, i a la recta principal del circuit, abans de començar la cursa, van bastis simultàniament el 3 d e7 amb agulla i el 4 de 7 amb agulla.

 

Els Xicots de Vilafranca van portar el 5 de 7 com a millor castell a Sant Feliu de Llobregat, acompanyat dels dos castells de set bàsics, en la diada de les Festes de Maig. Els Nens del Vendrell a Perafort i els Bordegassos de Vilanova a Sant Cugat del Vallès van fer els 3 i 4 de 7, més el 4 d e7 amb agulla.

 

A un altre nivell, els Minyons de l’Arboç van obrir temporada a la Llacuneta bastint tres castells de sis, mentre que la Jove de Vilafranca va actuar a Tremp, on va fer un intent desmuntat de torre de 6, el 3 de 6 i un intent desmuntat de 3 de 7 amb agulla, que al segon intent va fer llenya.

FER UN COMENTARI