Verónica Pujalte s’endu la medalla de bronze al Campionat del Món

0
2294
Pujalte (segona a la dreta) ha batut rècords al Penedès.// FOTO: ESCOLA DE JUDO DE VILAFRANCA

Una vegada més, la professora de l’Escola de Judo de Vilafranca puja al podi a les finals del Campionat del Món de Judo Màster. Aquest 2019 l’entrenadora ja s’havia proclamat subcampiona d’Espanya en la seva categoria i també campiona d’Europa; i només li quedava el podi més rellevant a nivell internacional. Així, la judoca penedesenca va competir a les finals del Campionat del Món que es celebrava al Quartier Agdal de Marrakech aquest cap de setmana, on es van desplaçar un total de 1.183 judoques d’arreu.

Sumant èxits

El passat mes de juliol anunciàvem la victòria de Pujalte al Campionat de Judo d’Europa en categoria màster, que es va dur a terme a las Palmas de Gran Canaria. La judoca va aconseguir fer història assolint el primer or europeu del Penedès en Judo i preparant el terreny pel campionat mundial.

A Marrakech Pujalte es va tornar a trobar cara a cara amb la francesa  Severine Perrin; una de les judoques que acumulen més èxits en categoria F2 de menys de 63kg. Perrin va deixar Pujalte fora del combat final, i la penedesenca es va disputar la tercera posició amb l’alemanya Gleboczyk Juliane, a qui va guanyar per ippon o màxima puntuació.

Aquesta temporada Pujalte s’ha reforçat com a judoca: és la primera penedesenca a assolir en un mateix any el bronze del Món, or a finals d’Europa, plata a finals d’Espanya i als Csit World Sports Games i també ha estat campiona al Campionat de Catalunya de Judo Terra.