Via lliure a internalitzar la gestió dels set centres cívics i el casal de gent gran de Vilanova

0
145
Centre cívic Tacó

El ple municipal de dilluns a Vilanova va aprovar la memòria de la Comissió d’estudi per assumir la gestió directa dels centres cívics municipals de Vilanova. La memòria justifica la internalització del servei en tots els seus aspectes: direcció, organització, animació, informació i manteniment de la xarxa de centres cívics. Aquesta serà, doncs, la primera municipalització que faci d’un servei l’actual tripartit d’ERC-JxC-CUP. Com recordava el regidor de Participació, Enric Garriga, “un dels nostres objectius en el mandat és recuperar serveis públics que mai haurien d’haver deixat de ser-ho”. Garriga va dir que la internalització permetrà millorar la valoració de les directores dels equipaments, que passaran a ser treballadores municipals, i també avançar en la descentralització de l’atenció a la ciutadania, “per portar-la arreu de la ciutat”.

Tots els grups municipals hi van votar a favor excepte el PSC, que es va abstenir. La portaveu socialista, Teresa Llorens, va manifestar dubtes en la proposta presentada i va reclamat al govern que expliqués quin canvi de model vol promoure als centres cívics.

La xarxa de centres cívics municipals està formada per set equipaments: els de La Collada-Els Sis Camins, La Geltrú, La Sardana, Mar, Molí de Vent, Sant Joan i Tacó. També en forma part el casal de la gent gran.

FER UN COMENTARI