Via lliure a rehabilitar el poliesportiu de la Bisbal, tot i la judicialització del projecte

0
208

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha denegat el recurs d’apel·lació presentat pels regidors del PSC de la Bisbal, que demanaven no començar les obres de rehabilitació del poliesportiu municipal fins que es resolgués el recurs contenciós administratiu que van presentar el juny de l’any passat contra la licitació de les obres.

Al juliol de 2021 el Jutjat Contenciós no admetia el primera instància les mesures cautelars plantejades pels socialistes, i aleshores van recórrer a l Tribunal Superior, que ha resolt en el mateix sentit i, a més, condemna els regidors del PSC al pagament dels costos meritats d’aquest recurs, amb un màxim de 500 euros. Davant d’això, l’Ajuntament bisbalenc continua amb la tramitació de la primera fase de les obres, que estan pendents de licitació.

La Junta de Govern del dilluns 28 de març va aprovar inicialment la modificació del projecte de remodelació i ampliació del pavelló, que el Club Siglo XX també va intentar bloquejar amb un contenciós administratiu, i al gener li va ser denegar aturar les obres de manera cautelar. Al febrer el govern va intentar licitar les obres i s’hi van presentar nou empreses, però totes es van retirar del concurs, segons l’alcaldessa Agnès Ferré, per “la pujada dels preus dels materials de construcció dels darrers mesos”. El projecte aprovat el 2020 per 1,25 milions d’euros en la seva primera fase ara tindrà un cost de licitació d’1,56 milions, gairebé un 25% superior.

A tot això, el regidor socialista Daniel Caballero addueix que el tribunal no pot suspendre un procés que ja està suspès perquè tots els licitadors es van retirar.

FER UN COMENTARI