El MGC mútua Handbol Ribes A encetava la 5a jornada rebent la visita del CH Sant Esteve Sesrovires B, rival al qual mai s’havien enfrontat. El matx s’acabaria resolent per un ajustat 27-26 amb victòria ribetana.

La primera part va ser especialment discreta, amb pocs moviments al marcador, desencert local i un lleuger avantatge (11-16) de l’equip visitant fins als vestuaris per la mitja part. L’equip de Guillem Molné va semblar que havia captat el missatge durant el descans i va sortir dels vestuaris retallant la distància i mantenint-se igualat al marcador.

Apropant-se l’últim període del partit, els ribetans es posaven per davant al marcador, seguia la petita diferència al marcador i la tensió era palpable a l’ambient. Més encara quan el partit s’encallava pocs minuts abans del final amb un empat a 26.

La glòria local va esclatar pocs instants abans del final quan Oscar Fernández va fer el gol de la victòria. La grada i tot l’equip del Ribes van embogir d’alegria emportant-se els dos punts en un partit que va tenir totes les emocions possibles.

El MGC mútua Handbol Ribes visita la pista del Hapo Joventut Mataró B el pròxim diumenge 22 a les 20:30 h.