Vilafranca acollirà Catalunya Summit, el primer congrés d’emprenedoria per a joves

0
271

Vilafranca acollirà el dissabte 7 de maig una jornada adreçada a joves amb idees i ganes d’emprendre que estiguin interessats en tenir un major coneixement sobre emprenedoria, innovació i esperit empresarial. L’esdeveniment, anomenat Catalunya Summit, està organitzat per l’Ajuntament i per Tandenn, una associació sense ànim de lucre que promou l’emprenedoria local com a catalitzador econòmic, que fòrums d’intercanvi d’idees i fomenta la innovació empresarial i l’emprenedoria.

Aquesta primera edició del Catalunya Summit tindrà lloc durant tot el dia entre el Fòrum Berger Balaguer i l’edifici de l’Enològica. S’hi espera la participació de 250 futurs emprenedors i emprenedores procedents d’arreu de Catalunya, que prendran part en els tallers i conferències impartits per referents del món empresarial i de la innovació, com Núria Salán, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, i Xavier Verdaguer, fundador de Imagine Creativity Center.

La jornada s’ha organitzat en sessions i dinàmiques que es faran de forma simultània perquè els assistents triïn segons els seus interessos i motivacions. Hi haurà cinc sessions destinades a startups i emprenedoria, cinc sobre innovació i cinc tallers de metodologies i tendències. “Les diferents activitats i ponències estan estructurades de manera que cada participant es pugui fer el seu programa a mida segons els seus”, ha dit Mora. La jornada començarà amb una masterclass i es clourà amb un concurs en el qual s’exposaran cinc projectes innovadors seleccionats entre els participants de tots els centres educatius de Catalunya.

Sense límit d’edat

El Catalunya Summit s’adreça principalment a joves d’entre 15 i 25 anys, tot i que no hi ha límit d’edat. El preu és de cinc euros. Miquel Àngel Mora, president de Tandenn, emprenedor i inversor vilafranquí, espera que el Catalunya Summit es pugui celebrar anualment a Vilafranca.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, ha dit que durant tot el dia, famílies, amics i acompanyants de les persones inscrites al Catalunya Summit podran gaudir d’una àmplia oferta lúdica i cultural a Vilafranca, com visites al Vinseum, a Cal Figarot, es podrà fer el tast de vins especial Catalunya Summit, el Camí del Vi, la Ruta Modernista, visitar la Casa de la Festa Major, entre altres.

Més informació i inscripcions a www.catalunyasummit.cat.

FER UN COMENTARI