Vilafranca acollirà diumenge els tres tombs, després de dos anys de no poder-se fer

0
484

L’Associació Sant Antoni Penedès espera amb candeletes la celebració dels tres tombs a Vilafranca aquest diumenge, després de dos anys de no poder-se fer: el 2021 per la pandèmia i el 2020 perquè la previsió de pluja va fer aconsellable ajornar-la quinze dies, i llavors ja hi va haver el confinament.

Malgrat la covid, els tres tombs d’aquest 2022 se celebraran, en principi, amb força normalitat, ja que es fan a l’aire lliure. Hi haurà una participació menor, principalment d’equins i carruatges vinguts del Penedès, però pocs de més enllà: s’esperen un centenar de cavalls i eugues i una vintena de carruatges. Els tres tombs seran al migdia a la rambla de la Girada, i prèviament hi haurà l’esmorzar carreter a la Zona Esportiva (enguany sense brasa), amb sortida del seguici a 2/4 d’1 del migdia i benedicció cap a 3/4 d’1 davant l’església de Sant Francesc. També s’hi pot acudir amb animals domèstics.

Enguany l’abanderada serà Lena Lavandeira, les cordoneres Laia Palau i Noa Tomàs, i l’organització vendrà tortells de Sant Antoni tant a la rambla de Sant Francesc com a la de la Girada.

FER UN COMENTARI