Vilafranca acollirà una fira de clicks

0
2425

Click Factory Fest organitzarà el primer cap de setmana d’abril a Cal Figarot la Click Factory Fest, una fira de playmobil adreçada a afeccionats de totes les edats al col·leccionisme d’aquests ninotets. Obrirà el dissabte de 10 del matí a 2 del migdia i a la tarda de 4 a 8, i el diumenge en el mateix horari però tancant a les 7. Es farà a la nau i en una part del pati del local dels Castellers, i el preu d’entrada serà de 3 euros (gratuït per a menors de 3 anys). Una part de l’entrada anirà a benefici de la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral, de la qual en forma part l’Espiga.

Aquesta fira és itinerant. A banda de l’exposició i venda de joguines relacionades amb els clicks, també s’hi faran tallers, concursos, rifes i altres activitats, entre elles un sorteig de lots de clicks entre les persones que hagin aportat solidàriament algun aliment per a la Fundació Banc d’Aliments.

L’Associació Centre Vila, conscient que els pot beneficiar econòmicament pel fet de fer-se al centre de la vila, hi col·labora amb diverses accions. Per una banda, sortejarà cent entrades entre totes les persones que al llarg del mes de març hagin fet alguna compra mitjançant la targeta Vilafranca Comerç. D’altra banda, nou botigues decoraran els seus aparadors a partir de mitjans mes de març amb diorames de clicks realitzats per escolars de la vila. Un jurat determinarà quin és el millor i serà premiat.

FER UN COMENTARI