Vilafranca es suma a la campanya “Practica el reciclatge” de la Mancomunitat

0
119

Vilafranca iniciarà la setmana vinent la campanya “Practica el reciclatge” que impulsa la Mancomunitat Penedès-Garraf arreu del territori. La iniciativa pretén millorar els índexs de recollida selectiva emulant accions de la pràctica esportiva, projectant un pla d’entrenament per separar correctament els residus.

Actualment, el percentatge de recollida selectiva al municipi ronda el 40%, i amb la campanya es busca impulsar accions que contribueixin a assolir el compromís europeu del 65% de cara al 2035.

Durant la campanya les escoles acolliran tallers de joc cooperatiu per aprendre a fer una correcta separació de residus i millorar els nivells de reciclatge, també s’instal·laran punts informatius arreu de la vila per fomentar bones pràctiques, on la ciutadania podrà obtenir articles reutilitzables, i a les xarxes socials de l’Ajuntament es publicaran els continguts més visuals de la campanya.

La campanya “Practica el reciclatge” s’emmarca la certificació Biosphere de destinació turística sostenible que té la ciutat des del 2017.

FER UN COMENTARI