Vilafranca programa una edició especial del Most Festival amb les pel·lícules guardonades al juny

0
238
Presentació de l'edició especial del Most Festival. Foto: Most Festival.

Reprenent la data en què es duia a terme el certamen abans de la pandèmia, el Most Festival torna aquest novembre programant les pel·lícules guardonades a la desena edició, celebrada el passat mes de juny.

Així doncs, la Pantalla Vinseum s’omplirà de vi en tres dimarts de novembre i donarà una segona oportunitat a l’espectador per veure, a partir del pròxim 9 de novembre, L’âge d’or, guardonada amb el Gran Premi del Jurat Most’21. El dimarts següent es projectarà la peça L’âme du vin, escollida com a millor documental pel jurat; i el 23 de novembre, es podrà tornar a veure Vignes dans le rouge, que va rebre el Premi sostenibilitat.

Els impulsors de la iniciativa expliquen que aquesta edició extraordinària també programarà una sessió “oscaritzada”, amb la projecció del film Drunk, del danès Thomas Vinterberg, que es va endur el guardó de l’acadèmia de Hollywood d’aquest any a millor pel·lícula estrangera.

Alhora, els responsables del certamen han programat un “viatge” per les tres pel·lícules guanyadores de la darrera edició a través dels seus vins. Tot dirigit per Toni Carbó, viticultor i elaborador dels cellers Mas Candí i La Salada.

FER UN COMENTARI