Vilafranca puja al tren del comerç online

0
723
La plataforma es posarà en marxa aquest divendres. // LA FURA

Aquest matí el regidor de l’àrea de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, juntament amb l’alcalde Pere Regull i membres de l’operadora Aprop, han presentat una nova plataforma de venda online per als comerços vilafranquins, el marketplace Vilafranca Aprop.

La iniciativa, que ja feia mesos que s’estava desenvolupant però que ha avançat el seu llançament per la situació actual derivada de la pandèmia, té per objectiu agrupar tots els productes dels petits comerços de la vila i oferir a la ciutadania l’opció de comprar-les per internet; sense horaris, acollint tot tipus de comerços a una sola pàgina i evitant desplaçaments.

“Aquesta plataforma permet digitalitzar tot el comerç local facilitant les compres a la ciutadania i sense suposar una gran despesa als comerciants” apuntava el regidor Montfort. De fet, l’única acivitat que té un cost per les botigues i comerços és la digitalització dels productes, que l’Ajuntament està cobrint per als primers 50 comerços. El marketplace s’activarà aquest divendres i actualment ja compta amb una quarantena de negocis i 5.200 productes de tot tipus, classificats segons la seva tipologia o bé segons el comerç en concret.

“Molta gent fa les seves compres per internet a partir de les nou del vespre, i la plataforma Aprop facilitarà que les compres es puguin fer als petits comerços locals en comptes de a les grans superfícies”, comentaven des de la plataforma Aprop, encarregada de la digitalització i recull dels productes. “Ara es podrà comprar als comerços de sempre però des de casa, i les comandes es poden recollir a les botigues o les entreguem a domicili l’endemà mateix de fer la compra”, afegien.

A partir d’aquest divendres tothom qui ho desitgi ja pot registrar-se i fer les seves compres per internet a través del següent enllaç: https://vilafranca.aprop.online/ca/.

FER UN COMENTARI