Vilafranca rep la cullera de fusta del 21è torneig d’hoquei Joan Petit Nens amb Càncer

0
157

Aquest dilluns a la tarda s’ha fet al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Vilafranca l’acte de relleu de la cullera entre Reus i Vilafranca, que acollirà aquest dissabte la 21a edició del torneig d’hoquei Joan Petit Nens amb Càncer. La regidora d’Esports, Anna Doblas, acompanyada dels presidents del Club Patí Sant Ramon, Pere Catasús, i del Club Patí Vilafranca, Quim Vázquez, va rebre la cullera de fusta de mans del regidor d’esports reusenc, Pep Cuerba, en presència del president de la Fundació Joan Petit, Joan Torné. El torneig solidari s’havia de fer l’any passat a la vila, però va quedar suspès per la pandèmia.

Aquest 2021 es recupera el torneig a la ciutat, amb una convocatòria per aquest dissabte 27 de novembre al pavelló firal. La jornada s’adaptarà a la situació actual, amb la meitat de partits que es jugaran al matí i l’altra meitat a la tarda. Al migdia tindrà lloc l’acte central, un dinar solidari, amb la participació de colles castelleres i falcons i les peces de bestiari de la Festa Major dels petits. 

Pere Catasús recordava que l’any 2006 va ser una gran festa, quan ja va acollir el torneig. Quim Vázquez afegia que “fundacions com aquesta són necessàries, i més en una època de pandèmia com la que ens toca viure”. Anna Doblas recordava que l’objectiu del torneig és aconseguir la màxima recaptació de fons per combatre el càncer infantil, i animava especialment els més petits, jugadors dels equips participants.

FER UN COMENTARI