Vilafranca se suma aquest mes d’octubre a la convocatòria internacional The Big Draw, la gran festa del dibuix. El festival, d’origen britànic, consisteix a fer participar la ciutadania de totes les edats en activitats artístiques a través del dibuix i en els darrers anys se celebra a moltes ciutats del Regne Unit i a altres poblacions d’arreu del món.

A Vilafranca tindrà lloc el 22 d’octubre de 5 a 7 de la tarda amb activitats simultànies a diferents espais de la ciutat en els quals tothom qui vulgui hi podrà participar lliurement fent dibuixos i il·lustracions.
S’han programat tallers a la plaça del campanar, a la plaça de Santa Maria, al pati de la Capella de Sant Joan, al carrer d’en Coll, al claustre de Sant Francesc i al Palau Baltà. Tallers de dibuix de gran format amb anilines i ceres, taller de graffiti amb temàtica cinematogràfica, taller de dibuix amb les noves tecnologies, taller per perdre la por al retrat o un taller per explorar i inventar eines per dibuixar són algunes de les activitats proposades. Totes elles han estat possible gràcies a la col·laboració de l’escola municipal Arsenal, el col·lectiu Gargot, Zig Zag centre d’expressió artística i Les Matinals de Dibuix Domèstic.

FER UN COMENTARI