El Vilafranca suma tres punts d’or davant l’Alcobendas i el Noia esgarrapa un empat a Lloret

0
1334
Gol de Marc Palau pel CP Vilafranca (foto: Dídac Berlanga)

El partit contra l’Alcobendas era de vida o mort. No perquè estigui a punt d’acabar-se la lliga sinó perquè és un rival directe per evitar el descens, la classificació està molt ajustada i el Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi no pot deixar escapar cap punt, i menys a casa, contra els equips de la part baixa, si no se’n vol anar de cap a Primera Divisió.

I va complir. Dissabte a la poliesportiva el Vilafranca va guanyar l’equip madrileny per 4-3. Encara està en zona de descens (tercer per la cua), però només a causa de la sorprenent derrota del CE Moritz Vendrell a casa davant del CH Girona 4-5. El partit va començar fatal, amb 0-2 pels visitants i la pèrdua de Jordi Galán per lesió. Abans del descans, Marc Palau retallada distàncies i donava peu a un segon temps totalment diferent, amb un Patí que anava a totes i capgirava el marcador: al minut 2 Àngel Rodríguez recuperava la bola, creuava tota la pista i batia el porter des de la frontal de l’àrea; Palau feia el tercer en aprofitar un refús després de fallar un penal; i Lluís Ferrer sentenciava a 2 pel final, sol davant del porter. Els visitants han fet el tercer, de penal, a manca de mig minut per acabar el matx.

Pere Varias, donant instruccions als jugadors durant un temps mort (foto: CE Noia)

El CE Noia Freixenet ha esgarrapat un punt de la pista del Lloret (2-2), rival directe de mitja classificació, gràcies al gol marcat per Nil Roca des de mitja pista a mig minut pel final. Els sadurninencs porten set partits seguits sense perdre. L’1-0 l’han marcat els locals pocs segons abans de la mitja part, però a la represa de seguida ha empatat Eloi Albesa, de falta directa. El 2-1 l’han marcat els de la Costa Brava al 39. En aquest partit, Ferran Rosa ha estat baixa per lesió.

Bulling al mig de la pista vendrellenca (foto: CE Vendrell)

El CE Vendrell va fer el préssec diumenge contra el Girona. A manca de set minuts per acabar guanyava per 2-0, amb gols de Jordi Ferrer i Xixi Creus al primer temps. Però un gol de penal va donar ales als visitants, que en quatre minuts se situaven 2-4 davant un gran desconcert local. A manca de tres minuts, Eloi Mitjans marcava de penal i donava esperances al Vendrell, ratificades un minut després amb l’empat de Ferrer. Però en el darrer minut el Girona va tornar a marcar i es va endur tres punts d’or. El CE Vendrell segueix sisè a l’OK Lliga d’hoquei patins.