Els dies 25 i 26 d’abril tindrà lloc al Neàpolis i al Museu del Ferrocarril de Vilanova el RiscCAT, Congrés de Prevenció de Riscos, Seguretat i Salut Laboral, organitzat pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú – Enginyers Garraf i Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilanova.

Aquesta primera edició pretén convertir-se en un punt de trobada per als professionals de la prevenció i una referència al territori amb l’objectiu de conscienciar i crear cultura de prevenció, subratllar el seu valor i la importància, donar exemple de bones pràctiques, promocionar la seguretat en els entorns laborals, conèixer les últimes tendències del sector i, en definitiva, millorar les condicions de seguretat i salut dels treballadors. La finalitat? Disminuir cada cop més la sinistralitat laboral, que arran de la crisi s’ha vist incrementada.

Mitjançant ponències tan diverses com els riscos de les nanotecnologies o l’empresa i felicitat; sessions tècniques, taules rodones i simulacres, RiscCAT serà l’escenari on es podran construir i reforçar aliances entre tots els agents de la prevenció de riscos laborals implicats en el desenvolupament de llocs, processos i entorns de treball més segurs i saludables.

FER UN COMENTARI