Vilanova engega una campanya de bons de consum per a la dinamització del comerç

0
180
El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Medina, l'alcaldessa de Vilanova, Olga Arnau, i el gerent de l'Estació Nàutica, Joan Manel Gallego, durant la presentació de la campanya comercial // LA FURA

25.000 bons de compra per reactivar el comerç de proximitat. Aquesta és la campanya de promoció que ha posat en marxa l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per dinamitzar l’economia local, anticipant-se a les festes de Nadal i coincidint amb el Black Friday. A partir de dissabte, 20 de novembre, es posaran a disposició de la ciutadania vilabons de 10 euros cadascun, a un preu de 6 euros. És a dir, l’Ajuntament assumirà el 40% del cost dels bons de consum, el que suposa “una injecció de 100.000 euros destinats directament a la protecció del comerç local”, ha detallat l’alcaldessa de Vilanova, Olga Arnau.

La iniciativa forma part del Pla de Reactivació Econòmica, un pla de xoc que es va crear després dels efectes de la pandèmia de la Covid-19. El regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina, explica que van veure que “la crisi s’havia de tractar a mitjà i llarg termini i els vilabons era una de les accions previstes per reactivar l’economia de la ciutat”.

La campanya es fa conjuntament amb l’Estació Nàutica de Vilanova. El seu gerent, Joan Manel Gallego, assegura que es tracta d’una de les iniciatives més importants que s’estan fent actualment al municipi, ja que s’aconseguirà “una injecció de diners de 250.000 euros i unes 5.000 persones se’n podran beneficiar”.

A hores d’ara, hi ha més d’un centenar de comerços inscrits a la campanya, que s’allargarà fins el 6 de gener. Tots aquestes establiments disposaran d’un distintiu per identificar que formen part de la campanya. L’Ajuntament també ha habilitat la pàgina web https://vilanova.bonoconsumo.es/ca per adquirir els bons de compra, amb un màxim de cinc vilabons per persona.

FER UN COMENTARI