Vilanova es postula per acollir la seu de la vegueria Penedès

0
1123

L’alcaldessa de Vilanova ha manifestat la voluntat de la ciutat d’acollir els serveis centrals de la vegueria Penedès. “Vilanova és, amb diferència,  la ciutat amb més població de tot l’àmbit Penedès, per això creiem que tenim l’obligació de proposar al govern de la Generalitat que ubiqui la seu de la vegueria aquí i posar totes les facilitats perquè així sigui”, ha explicat Neus Lloveras. “Cal que la vegueria es desplegui ràpidament”, ha dit, a la vegada que ha felicitat l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, pel seu nomenament com a delegat del govern a la vegueria Penedès.

Aquest divendres mateix l’alcaldessa ha notificat que tenia previst enviar una comunicació al govern de la Generalitat informant-los de la predisposició de Vilanova i oferint-los gratuïtament un local de 370 metres2 perquè de forma immediata el delegat del govern pugui començar a treballar. Aquest local està situat davant dels Mossos d’Esquadra. “Estem segurs que la proposta tirarà endavant, estem posant totes les facilitats perquè el desplegament sigui ràpid”, ha conclòs.

Recordem que el dia del seu nomenament, Pere Regull va manifestar  va apostar obertament per la co-capitalitat i la distribució equitativa dels diferents serveis territorials per les quatre capitals de la vegueria i va fer una crida al consens. Tot i així, malgrat la co-capitalitat, la seu haurà d’estar en un únic emplaçament i és en aquest sentit que Vilanova s’ha postulat.

FER UN COMENTARI