L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha decidit no permetre la celebració de la revetlla a les platges. De fet, el dia 23 de juny a les 20 h es tancaran els accessos a la sorra i també els xiringuitos. Durant el vespre es tancarà també l’accés amb vehicle a la façana marítima, amb l’objectiu de desincentivar els desplaçaments a la platja durant la nit. Així mateix, enguany per la revetlla de Sant Joan no es podran fer fogueres ni organitzar festes i activitats a l’espai públic, per evitar l’efecte d’aglomeració que podrien causar aquests actes.

D’acord amb les recomanacions que la Generalitat de Catalunya ha fet arribar als municipis, en aquesta revetlla del 2020 el consistori vol aprofundir en el missatge de celebrar un Sant Joan adaptat a la situació actual. Així, es demana a la població celebrar la revetlla amb responsabilitat i seguretat, destacant l’esforç dels serveis sanitaris, d’emergència i de seguretat i de la ciutadania durant les fases més agudes de la pandèmia.

En qualsevol cas, amb previsió que una part de la població surti de festa durant la nit i preveient que els locals d’oci nocturn amb tota probabilitat ja podran obrir amb limitacions d’aforament, l’Ajuntament organitzarà un dispositiu de seguretat, que aquesta setmana s’acabarà de concretar entre la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i serveis sanitaris. Igualment, l’Ajuntament instal·larà un Punt Lila a la façana marítima, a l’Oficina de Turisme del parc de Ribes Roges, durant tota la nit i matinada.

FER UN COMENTARI