Vilanova permetrà l’accés a les platges per Sant Joan en grups de màxim deu persones

0
582

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ja té definit el dispositiu especial que ha de garantir el bon funcionament de la revetlla de Sant Joan, la matinada del pròxim 24 de juny. A diferència d’altres ciutats, la capital del Garraf sí que permetrà l’accés a les platges, però s’haurà de fer en grups de màxim 10 persones que hauran de mantenir un metre i mig de distància entre ells i dos metres respecte als altres grups. A més, serà obligatori l’ús de la mascareta quan no s’estigui consumint cap beguda. Per vetllar del compliment de totes les limitacions hi haurà un servei d’informació i d’agents de convivència repartits per tots els accessos a les platges.

En una nit com la de Sant Joan, on el foc és el protagonista, l’ajuntament ha prohibit el llançament de petards i coets a les platges de Ribes Roges i Llarga, pel fet que és una zona de nidificació d’aus protegida. A banda d’aquesta prohibició, el trànsit rodat de vehicles estarà limitat a tota la façana marítima de Vilanova.

Pel que fa a la seguretat i l’atenció sanitària, s’ubicarà un punt per atendre intoxicacions alcohòliques o cremades i també s’instal·larà un punt lila al Parc de Ribes Roges per prevenir i denunciar possibles agressions masclistes. La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han informat que es coordinaran per vigilar el desenvolupament normal de la revetlla i per fer controls de trànsit.

Per assegurar-se que el dia següent els banyistes més matiners es trobin les platges netes hi haurà un reforç del servei de neteja la matinada del 24 de juny per deixar les platges a punt. Vilanova permetrà l’accés a les platges per Sant Joan en grups de màxim deu persones.

FER UN COMENTARI