Vilanova recupera la cultura i les arts amb el projecte Escenaplay

0
160
Els Stay Homas seran uns dels convidats de Guillem Albà. // STAY HOMAS

Un cop finalitzada la temporada d’arts escèniques del Teatre Principal, l’Auditori Eduard Toldrà i el Centre d’Art Contemporani La Sala de Vilanova i la Geltrú, la regidoria de Cultura ha impulsat una programació d’espectacles a través de plataformes digitals, l’Escenaplay.

Teatre, música i art

Així, durant els mesos de juny i juliol les plataformes i xarxes socials dels equipaments culturals vilanovins projectaran lectures dramatitzades, concerts, entrevistes i visites virtuals. Els dimecres 10 i 17 i el dilluns 22 de juny l’actor Guillem Albà conversarà amb companys de professió (Sergi López i Sol Picó, L’Estaquirot Teatre i Marcel Gros) i amb músics com Judit Neddermann i els Stay Homas. Els divendres 12, 19 i 26 de juny es podrà seguir en directe des de l’escenari del Teatre Principal una iniciativa que compta amb la col·laboració del Festival Temporada Alta de Girona, la lectura dramatitzada de Puzzles, de Marta Aran; Sandra, de Daniela Feixas i Muda, Muda, de Jordi Oriol; a càrrec de Mont Plans, Júlia Barceló, Toni Albà, Marta Bayarri, Josep Julien i Elena Tarrats.

L’Escenaplay també tindrà un espai dedicat a la música: Vidal Soler actuarà per Zoom el 9 de juny, el dia 14 serà el torn d’Elisabet Raspall i el 21, Dia Internacional de la Música, actuaran Intana i alumnes de les escoles de música.

El Centre d’Art Contemporani La Sala publicarà el dilluns 8 de juny una visita virtual de la mostra “Armand Cardona Torrandell. Retaules de les gents, embarcacions, màquines, gats. 1956-1959” a les seves  xarxes socials, i també s’impulsarà el Meló Obert, una sèrie de tres càpsules de vídeo que descobriran tres espais de creació d’artistes locals.

FER UN COMENTARI