Vilanova tindrà Pastorets infantils aquest Nadal

0
413
Presentació dels Pastorets de Vilanova. Foto: Círcol Catòlic.

Els Pastorets del Círcol Catòlic tornen a escena aquest Nadal i ho fan carregats de novetats. Així ho ha anunciat la presidenta del Círcol Catòlic, Judit Llaó, a l’acte de presentació dels Pastorets. Llaó ha destacat que la principal novetat d’enguany és un nou projecte, impulsat des del Círcol Catòlic i que inclou als més petits: “Aquest any, ens hem aventurat a fer una versió representada pels més petits de la casa, fent néixer un nou format de Pastorets per Vilanova i la Geltrú, que serien el que anomenem Petipastorets”. Es tracta d’uns Pastorets pensats per ser representats per nens i nenes de 3 a 13 anys, en l’aspecte artístic, musical i escenotècnic.

El cartell d’aquest nou projecte el va presentar durant el mateix acte l’il·lustrador vilanoví Sebastià Serra. El disseny del cartell dels Pastorets ha estat encarregat, un any més, als alumnes del Taller dels Sentits de Vilanova, sota la direcció de Míriam Artigas. Els treballs han estat dissenyats aquest curs i han permès als seus creadors conèixer i traslladar sobre paper la visió que tenen sobre el Nadal i l’obra de teatre en qüestió. Dels 9 treballs presentats, l’escollit ha estat el de Carla Fernàndez. La Regidora de Cultura, Mercè Mateo, ha destacat el fet de vincular els alumnes del Taller dels Sentits amb la vessant teatral i ha fet èmfasi en la importància de transmetre aquesta tradició: uns Pastorets amb més de 200 anys d’història a la ciutat.

Les representacions dels Petipastorets es faran els dies 2 i 9 de gener, a les 12 del migdia. Pe la seva banda, els Pastorets d’adults ho faran, com és habitual, el dia de Nadal, el 25 de desembre, a les set de la tarda, i també els primers dos caps de setmana del 2022: els dissabtes 1 i 8 de gener amb dos passis, a les cinc i a les vuit de la tarda; i els diumenges 2 i 9, amb una sola representació a les set del vespre. Les entrades es poden adquirir a través d’internet o bé a les guixetes del teatre una hora abans de cada representació.

FER UN COMENTARI