Vilanova tornarà a tenir a partir de divendres els multicinemes

0
1231

Vilanova tornarà a tenir el multicinemes obert a partir d’aquest cap de setmana. L’empresa Odeón Multicines ha anunciat que divendres, 3 de desembre, es posen en marxa les sales del centre comercial Nova Center, a la zona de la Masia d’en Barreres (antics cinemes Lauren). Hi haurà un total de 12 sales, “amb l’última tecnologia en projecció i so, a més de butaques amb els estàndards més alts de qualitat”, ha manifesta l’empresa que regenta cinemes a 14 poblacions de l’Estat, entre elles Girona i Cornellà.

La posada en marxa del centre d’oci recuperarà unes sales de cinema tancades des de juliol de 2015. El mes de març de 2019 la inversora Titan va anunciar que havia adquirit l’edifici, que té una superfície total de 23.000 m2, per convertir-lo en el nou centre d’oci. La previsió era reobrir a finals del mateix any, però les obres es van endarrerir i amb l’arribada de la Covid-19 el projecte va quedar aturat.

L’alcaldessa Olga Arnaucreu que l’anunci de l’obertura “és una bona notícia per la ciutat, que recupera després de sis anys una oferta més diversa de cinema”, i creu que “aquesta reobertura contribuirà a la recuperació de l’activitat econòmica a la ciutat, perquè farà que la gent de Vilanova no marxi a veure cinema a fora i també serà un element d’atracció per a persones de l’entorn”.

A més, està previst que d’aquí a un any al costat del multicinemes s’hi posi en marxa el parc comercial d’establiments de superfícies mitjanes, que s’està construint on hi havia la cimentera Griffi, amb accés propi des de la carretera C-31. D’altra banda, l’Ajuntament també preveu millorar el transport públic per connectar la ciutat amb la zona de la Masia d’en Barreres. Ara mateix les línies de bus urbà L1 i L2 tenen parada davant mateix de l’edifici dels multicinemes.

FER UN COMENTARI