L’Ajuntament de Vilanova s’ha proposat atreure el turisme de negoci, per això avui ha presentat un catàleg de serveis que recull tots els actius que té la ciutat per poder oferir a l’organització de congressos, reunions i esdeveniments.

Olga Arnau, regidora d’Empresa, ha definit la proposta vilanovina com “un model complementari al de les grans ciutats, que ofereix als professionals un entorn tranquil, proper, d’slow city”. Des de l’Àmbit d’Empresa, ha dit la regidora, “es treballa per atreure actes d’empresa i congressos a Vilanova i la Geltrú cercant una tipologia d’activitat professional que aplegui grups de fins a 200 persones”. L’alcaldessa, Neus Lloveras, creu que la ciutat disposa d’atractius com el mar, el clima, el patrimoni cultural, un teixit industrial d’alt valor afegit i bones infraestructures. “L’objectiu és que els establiments estiguin ocupats tot l’any, estem parlant d’una estratègia de desestacionalització”.

El catàleg inclou informació d’auditoris, sales de reunions, espais singulars, allotjaments, restauració i serveis complementaris. L’Ajuntament i l’Estació Nàutica treballen conjuntament en els serveis als congressos. És des de l’Estació Nàutica, que es centralitza la logística d’allotjaments i reserves.

De moment el catàleg s’ha editat en català i castellà i es preveu editar-lo també en anglès i francès properament.

FER UN COMENTARI