Vuitè 4 de 8 de l’any dels Xicots per posar en solfa el 4 de 9

0
1104

Els Xicots de Vilafranca han descarregat aquest diumenge al barri de Sant Andreu de Palomar, de Barcelona, el vuitè 4 de 8 de l’any. Un carro gros de postal, que es va perfeccionant setmana a setmana i que encara esperen millorar una mica més de cara al primer repte en majúscules de la temporada, que és pujar-lo damunt del folre en la diada de festa major de la Granada, d’aquí a quinze dies. Efectivament, els de Cal Noi-Noi marcat en vermell aquesta data en el seu calendari anual per portar a plaça el primer castell de nou de l’any, el 4 de 9 amb folre, que van carregar per primer i únic cop en la diada del Roser de l’any passat, al primer intent, i que ara volen completar.

El 4 de 8 de Sant Andreu va arribar en segona ronda i és un dels més bonics dels darrers anys, amb bona quadratura i tronc novament molt lleuger. Prèviament havien bastit la torre de 7, la sisena del curs, amb tronc de castell de vuit, i van acabar amb el tercer 4 de 7 amb agulla de l’any i el pilar de 5.

Al seu costat, la Jove de Barcelona ha fet el 4 de 7 amb agulla, el 3 de 7, el 4 de 7 i dos pilars de 5, i els Moixiganguers d’Igualada han aixecat el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla, el 4 de 7 i el vano de 5.

FER UN COMENTARI