Xavier Garcia Albiol compara el cava amb l’aplicació del 155

0
1072

El candidat del PP a la Generalitat, Xavier Garcia Albiol, va ser dissabte a Sant Sadurní en un acte electoral acompanyat de la número 2 per Barcelona, Andrea Levy, i de la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, la sadurninenca Dolors Montserrat. Durant la seva visita, el líder del PP va comparar el cava amb l’aplicació de l’article 155. “El cava és celebració, retrobament i estar junts, i l’article 155 es pot entendre amb els motius del cava, perquè tot i que no ha servit per fer celebracions ha permès tornar a unir la societat catalana”, ha dit.

Durant el míting, el popular va fer una crida als votants avisant que “els constitucionalistes no podrem sumar sense un PP fort al Parlament”. Durant la seva intervenció, també va assegurar que “el procés independentista ha danyat l’economia catalana” i es va referir a la necessitat de recuperar “l’estabilitat perquè Catalunya sigui motor d’Espanya i d’Europa”.

Durant l’acte el líder popular va voler mostrar el seu suport a la ministra Dolors Montserrat a qui fa unes setmanes, a petició de la CUP, es pretenia declarar persona non grata. “Mai ningú ens farà fora de casa nostra, perquè Sant Sadurní és casa meva, Catalunya la meva terra i Espanya el meu País”, va dir Montserrat, que va afegir que “no van aconseguir el que pretenien perquè alguns es van adonar que el sectarisme i l’odi no porten enlloc”.

Cospedal a Calafell
El mateix dissabte la secretaria general del PP i ministra de Defensa, Maria Dolores de Cospedal, va protagonitzar un altre míting a Calafell, al costat del cap de llista del PP a Tarragona, Alejandro Fernández, i el número 5 de la candidatura tarragonina, el regidor calafellenc Juan José García Álvarez. Cospedal va confrontar “la Catalunya real que vol recuperar el PP davant de la Catalunya de la fractura social oberta pels independentistes”. I va defensar que “qualsevol reforma de la Constitució s’ha de fer amb el mateix consens i diàleg amb què es va aprovar el seu dia”.

FER UN COMENTARI