Descarregar per primer cop el 3 de 9 amb folre ha estat una fita màgica per als Xicots de Vilafranca; un moment que no podrem oblidar i que durant molt de temps ens farà posar la pell de gallina. A la plaça de la Vila vam viure un esclat d’eufòria que contenia molt més que l’alegria de ser considerats de ple dret, sense reserves, colla de nou.

Descarregar el 3 de 9 era importantíssim, el principal objectiu de la temporada, després de carregar-lo l’any passat. Hi hem estat treballant molt intensament i aconseguir-ho va ser el premi que havíem somiat. Somniàvem assolir-lo a Vilafranca, a la nostra plaça, per la nostra Festa Major, amb la nostra gent.

En un moment com aquest vull dedicar un sentit reconeixement a totes les persones que han contribuït a fer-ho possible. No em refereixo només als Xicots en actiu, sinó també a les persones que han lluït la camisa i que han contribuït en l’evolució de la nostra colla. La gesta és de tots, així com de l’afecció que és al nostre costat. També agraeixo en nom dels Xicots totes les felicitacions rebudes, que han estat moltíssimes, aquests darrers dies. Ens hem sentit molt acompanyats.

Poc abans de la Festa Major vam saber que serem premiats pel Casino Unió Comercial per contribuir a projectar el nom de Vilafranca. Tenim el privilegi de fer castells i créixer com a colla aquí. I continuarem esforçant-nos per ampliar la passió pel fet casteller a casa i allà on portem el nom de Vilafranca.

Esther Vicente
Presidenta dels Xicots de Vilafranca

FER UN COMENTARI