Els Xicots fan la clàssica de 8 al Raval

0
1254

Els Xicots de Vilafranca van fer dissabte a la tarda una nova clàssica de castells de vuit, al barri del Raval de Barcelona, a la plaça de la Gardunya. Una diada, doncs, de rodatge en les estructures bàsiques de vuit, a l’espera d’un proper cap de setmana molt exigent: actuació dissabte a la tarda a les Vivendes de la Colla Vella de Valls, diumenge al migdia a Salt i diumenge a la tarda a Sant Vicenç dels Horts. S’hi espera almenys una torre de 8 amb folre.

Mentrestant, al Raval, els vermells descarregaven la torre de 7, aquest cop amb estrena a segons, per seguir amb un 4 de 8 amb algun canvi en l’alineació habitual i amb un 3 de 8 molt i molt treballat en la descarregada. En ronda de pilars, van bastir el de 5, amb un jove segon de només 15 anys estrenant-hi.

Els Castellers de Barcelona van intentar el 3 de 9 amb folre i van fer el 3 de 8, el 5 de 8 i el 4 de 8, els Castellers de Cerdanyola van fer el 4 de 7 i els dos castells de set bàsics amb l’agulla al mig; i la Muixeranga de Xàtiva va fer la torreta, el castell de 4 i la desplegà.

FER UN COMENTARI