Els Xicots inicien una campanya de micromecenatge per editar el llibre dels 35 anys de la colla

0
833

Els Xicots de Vilafranca han impulsat una campanya de micromecenatge a la plataforma verkami per finançar part de l’edició del llibre “Un Xicot de Vilafranca. 35 converses castelleres”, una publicació que s’emmarca en la celebració del 35è aniversari de la colla.

“Un Xicot de Vilafranca. 35 converses castelleres” recull els 35 articles més llegits del bloc homònim, administrat per l’ex-president de la colla Xavier Llenas. Però el que fa l’obra original és la col·laboració de 35 persones del fet casteller que repliquen cada un d’aquests articles amb diverses opinions sobre el Concurs de Castells, la diada de Sant Fèlix o la pluralitat castellera a Vilafranca.

Entre les col·laboracions hi ha membres de colles com la Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa, els Castellers de Terrassa, els Castellers de Barcelona, els Castellers de Mallorca o la Jove de Sitges, així com diversos periodistes i historiadors. En destaquen l’historiador Pere Ferrando, el periodista Josep Torreño, el graller Lluís Bullit, l’exmossèn de Vilafranca Xavier Aymerich, el periodista de Castells, Santi Terraza, i el bloguer Òscar Montserrat.

L’objectiu és recollir, abans del 29 de març, 1.500 euros que es destinaran a sufragar una part de les despeses d’edició dels primers 500 exemplars. Les persones que hi participin podran optar a diferents recompenses. Les condicions es poden trobar a la pàgina oberta a verkami: http://vkm.is/unxicotdevilafranca.

El llibre es presentarà el 18 d’abril a Cal Noi-Noi.

FER UN COMENTARI