Abde Samaoui i Elena López guanyen la 12a Sant Valentí de les Cabanyes

0
1926
Abderrazak passant primer sota la línia de meta.

Diumenge es va disputa la 12a edició de la Cursa de Sant Valentí de les Cabanyes, amb 133 atletes participants. El guanyador absolut va ser el penedesenc Abderrazak Samaoui (Club Atlètic Igualada), que partia com a favorit, amb un temps de 9’ 11’’, a sis segons del rècord de la prova. El guanyador explicava en acabar la cursa que “he sortit l’últim i he tingut que lluitar molt, al quilòmetre i mig he pogut agafar a l’Oriol i el Carlos, i tot i que la pujada m’ha costat, he pogut aguantar el primer lloc”.

Segon va ser el vilafranquí Oriol Vilaplana (Miostaf) amb un temps de 9’ 25’’ i tercer Carlos Cervera (Club Oro di Napoli) amb 9’ 51’’, els dos atletes que van pilotar la cursa durant el seu primer tram.

En dones, la lluita va ser un frec a frec fins al quilòmetre i mig entre l’atleta barcelonina Elena López (Club Athletic Manresa) i la vilafranquina la Jackeline Gómez (Club Atletisme Vilafranca), fins que la forana va imposar un ritme demolidor i va acabar entrant a la meta amb un nou rècord de la cursa d’11’ justos, millorant en 20 segons l’anterior rècord que ella tenia des de l’any  2017. Gómez era segona amb un temps d’11’ 20’’ i tercera la igualadina Iveth Camus (Club Oro di Napoli) amb 12’ 1’’.

Els premis locals masculins van ser per a Joan Planas (10’ 20’’), seguit de Delfí López i Juan José Trinidad, i els femenins per a Mari Olaya (Fondistes Penedès) amb un crono de 12’ 16’’, seguida de Meritxell Ferret i de Brenda Gil. Una cinquantena de persones voluntàries van fer possible l’organització de la cursa.