El Nàutic de Vilanova acull el Campionat de Catalunya d’Optimist

0
74
El Campionat d'Optimist s'ha celebrat a Vilanova.

Prop de 150 regatistes de 16 clubs catalans han pres part els dos últims caps de setmana al Campionat de Catalunya d’Optimist de classe A que ha acollit el Club Nàutic de Vilanova. Una competició que ha viscut dos caps de setmana ben diferents per les variables condicions meteorològiques que s’han registrat.

El primer cap de setmana, les bones condicions de vent, amb ratxes de fins a 27 nusos, van permetre que els joves regatistes desenvolupessin fins a 6 proves a cada grup. En canvi, el cap de setmana del 13 i el 14 d’abril el protagonisme negatiu se’l va endur la manca de vent, que va fer que el dissabte no es pogués fer cap prova, mentre que el diumenge només es va poder fer una prova del grup Or amb tot just 5 nusos a la sortida.

Els noms destacats van ser els de Pepe Garcia, del Real Club Nàutic de Barcelona, i Anna Renteria, del Club Nàutic el Masnou, que es van proclamar campions absoluts d’Optimist. El Club Nàutic Vilanova va copsar el primer lloc del pòdium en categoria Sub 13, tant en femení com en masculí, amb Marta Stuchi i Hugo Navas.