ERC vol que l’hospital vell de Vilafranca es destini a serveis per a la gent gran

0
387

Veient que enguany en el pressupost municipal no s’ha destinat cap euro al projecte de rehabilitació de l’edifici de l’hospital vell per encabir-hi les noves dependències de l’Ajuntament, tal com tenia previst fer l’equip de govern, ERC demana al consistori que es replantegi l’ús d’aquest equipament i aposti per destinar-lo a serveis per a la gent gran. A la vegada, els republicans demanen explicacions a l’equip govern del perquè “després de pressupostar inversions d’un milió d’euros el 2016 i de 600.000 el 2017, enguany no s’ha contemplat cap partida, ni cap de les anteriors s’ha executat. I això que es tracta d’un dels projectes estrella del govern sociovergent, ” explica Pere Sàbat.

I aprofitant que aquesta setmana l’equip de govern ha donat a conèixer les dades de població de Vilafranca, que posen de manifest que la població s’està envellint, ERC proposa que es repensi el projecte i es destini a equipaments i serveis per a la gent gran. “A Vilafranca ja avui falten serveis i recursos humans per a la gent gran i més que en faltaran, és per això que pensem que l’edifici de l’antic hospital, que ara està tancat, podria acollir diferents equipaments per a la gent gran”, explica la regidora Mònica Hill.

En aquest sentit, els republicans aposten per impulsar un nou Acord de Ciutat d’equipaments que serveixi per planificar la ciutat dels propers 20 anys de forma àmplia i compartida amb agents polítics, econòmics i socials.

FER UN COMENTARI