Ibrahim Chakir polvoritza el rècord de la Trail Senders del Penedès

0
1832
Ibrahim Chakir arribant a la meta.

El vilafranquí Ibrahim Chakir, atleta internacional que milita amb el CF Barcelona, va guanyar diumenge amb total autoritat  la Trail Senders del Penedès. L’atleta va completar els 12,7 km de recorregut amb un impressionant crono de 42’ i 41’’, corrent a una mitjana de 3’22’’ i polvoritzant en més d’un minut el rècord de la prova, vigent des del 2014.

La lluita per la segona i tercera posició va ser disputada. L’atleta de Vallirana Toni Pallarés, que havia guanyat la cursa el 2015, es va fer finalment amb el segon lloc del podi amb una marca de 47’58’’ i Josep Morales, de Sant Pere de Ribes, va assolir la tercera posició amb un temps de 48’09’’.

En dones, es va proclamar guanyadora Jakeline Gómez, del Club Atletisme Vilafranca. Gómez, que passava pel quilòmetre dos en sisè lloc, va fer una cursa de menys a més i va anar superant quilòmetre a quilòmetre a totes les rivals aconseguint arribar a la meta amb un temps de 56’55’’. Yolanda Ruiz, de l’Esportiu Penedès, i Verónica Zaragoza, de Vallirana, completaven el podi amb uns registres de 58’15’’ i 58’28’’, respectivament.

Oriol Vilaplana i Mercè Guerra guanyen la cursa curta

Abans de la cursa es va fer la tradicional salutació al Pau.

Oriol Vilaplana (18’33’’), del Club Miostaf, i la vilanovina Mercè Guerra (20’40’’), del Club Joventut Atlètica Sabadell, van guanyar la cursa curta de 5,5 km  que se celebra en memòria de Pau Ortega Amat. Com ja és habitual, part de la seva inscripció va destinada al Laboratori d’Oncologia de l’Hospital Sant Joan de Déu.