La Carretera del Vi celebra la floració de la vinya amb una gran festa

0
409

El proper 25 de maig La Carretera del Vi celebrarà la primera edició de La Festa de la Floració, un esdeveniment on descobrir tot el que pot oferir la ruta a través d’una gran mostra enoturística dels 13 cellers que la conformen. Els jardins del celler Torre del Veguer, a Sant Pere de Ribes, acolliran la primera edició de la festa que se celebrarà cada any de forma itinerant en un celler diferent.

L’acte s’iniciarà a les set del vespre amb un showroom on es podran degustar els millors vins i caves dels cellers que integren la ruta, així com conèixer de primera mà totes les seves propostes enoturístiques. En paral·lel, es podrà gaudir d’activitats als jardins de la finca. Des de visites al celler fins a passejades amb segway, photocalls, beauty corner o descobrir els vehicles elèctrics de La Carretera del Vi.

El showroom donarà pas a un sopar-còctel a càrrec de Cal Blay. Totes les propostes gastronòmiques es maridaran amb una barra conjunta de vins i caves dels cellers de La Carretera del Vi i s’acompanyaran de música chill-out per gaudir de la posta de sol amb les vinyes del Garraf i el mar de teló de fons. La festa s’allargarà fins a la una de la matinada amb una sessió del reconegut DJ John Jacobsen.

Les entrades, al preu de 60 euros, es poden adquirir a través de la plataforma Time Out.

FER UN COMENTARI