Martí Carnicer ha fet pública la seva decisió de no tornar-se a presentar com a candidat a l’alcaldia del Vendrell en les pròximes eleccions municipals del 2019, assegurant que “s’ha acomplert un cicle i que ara correspon fer-ho” i ha afegit que tancarà així la seva activitat política.

Carnicer, ha estat alcalde pel PSC durant 21 anys repartits en dues etapes: del 1979 al 1998 i del 2013 i fins que acabi aquest mandat. L’alcalde ha explicat que és un bon moment per renunciar a la reelecció, ja que creu haver complert amb els deutes econòmics del pla d’ajustament al qual ha estat sotmès els últims set anys el consistori vendrellenc. “Això no vol dir que estigui tota la feina feta, però sí que una part de la feina que em tocava en aquest període. Ja toca plegar” ha conclòs.

L’anunci l’ha fet avui dijous aprofitant una roda de premsa per explicar que l’Ajuntament del Vendrell, a data 30 de juny de 2018, té un deute financer de 53 milions d’euros, el què representa un 105% dels ingressos corrents. Per tant, l’endeutament es situa ja, tal com s’havia previst, per sota del límit legal del 110%, un fet que donarà, en paraules de l’alcalde, “una bombona d’oxigen” a les finances municipals, obrint la porta a recuperar la capacitat d’inversió i la millora de serveis.

FER UN COMENTARI