115 establiments s’adhereixen a la campanya “Compra a prop” dels Monjos, Castellet i Olèrdola

0
175

Els municipis de Santa Margarida i els Monjos, Castellet i la Gornal i Olèrdola començaran el 25 d’octubre la sisena edició de la campanya comercial ‘Compra a prop i descobreix el teu entorn’, adreçada a enfortir el comerç local i promoure els elements turístics del territori.

La iniciativa, que ja s’ha consolidat com un clàssic de les propostes comercials dels mesos de tardor, premiarà les compres que es facin als establiments dels tres municipis adherits a la campanya.

Els participants opten a aconseguir una setantena de regals diversos com ara entrades per a equipaments turístics, àpats en restaurats o visites a cellers, entre altres propostes adreçades a reforçar el coneixement del territori més proper i els seus elements turístics, culturals i patrimonials.

En aquesta sisena edició qui vulgui omplir les butlletes telemàticament ho podrà fer, ja que aquestes incorporaran un codi QR per poder registrar les dades del participant. A més, enguany els tres municipis han anunciat que faran un estudi l’impacte econòmic de la campanya.

En l’edició del 2020, són 115 els establiments que s’han adherit a la iniciativa. En aquesta ocasió, es repartiran 50.000 butlletes entre la clientela. La campanya finalitzarà el dia 22 de novembre i aquesta vegada, a causa de la situació sanitària, no es farà el tradicional acte de lliurament dels premis. Els afortunats rebran una trucada telefònica per tal que recullin als ajuntaments els vals per obtenir els premis.

FER UN COMENTARI