12 miradors per potenciar el turisme al Baix Penedès

0
475
L'ermita Sant Miquel del Montmell és un dels indrets on s'hi ha situat un mirador. // AJUNTAMENT DEL MONTMELL

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha habilitat una dotzena de miradors amb l’objectiu de potenciar els elements patrimonials i el paisatge del territori.

Aquests miradors pretenen ser un reclam turístic, tant per a visitants externs com per als propis habitants del territori, i queden vinculats amb una ruta de 113 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell, durant la qual també s’ofereixen diverses opcions d’allotjament. El projecte ha suposat una inversió d’11.138 euros per tal d’elaborar els miradors però també els plafons i fulletons informatius.

El conseller comarcal Jaume Casañas en destacava que es pretén “posar en valor l’oferta hotelera, els allotjaments rurals i la gastronomia de la comarca, on hi ha una àmplia varietat d’activitats culturals i enoturístiques”.

Els miradors estan situats a l’Ermita de Sant Antoni d’Albinyana, al Massís de Bonastre, al Camí de Masarbonès de Masllorenç, a l’Ermita de Sant Miquel del Montmell, a la Riera de la Bisbal, als Colls de Santa Oliva, a la Torre de Guaita de Banyeres, a l’Hostal de Sant Jaume dels Domenys, a la Badalota de l’Arboç, a la Carrerada de Santa Coloma de Cunit, a la Talaia de Calafell i al Parc de Sant Vicenç del Vendrell.
Per a més informació, es pot consultar la pàgina web turismebaixpenedes.cat/miradors/

FER UN COMENTARI