Diumenge, Festa de la Música al carrer a Vilafranca, amb tres únics concerts

0
1534

Aquest diumenge 21 de juny de 2020 se celebra la Festa de la música als carrers de Vilafranca. Es tocarà música en diferents punts: al carrer de la Parellada hi haurà el Trio de Vent, format pel David Miret, Lluís Giménez i Jordi Mestres; a la plaça de la Constitució es trobarà el Duet Mediterrani Guitar, format pel Xavi Díaz i l’Isaac Romagosa, i a la basílica de Santa Maria hi haurà música d’orgue, organitzada per l’Associació d’Amics dels orgues de Vilafranca. L’horari de la festa serà de 6 de la tarda a 8 del vespre.

Per altra banda, per celebrar-ho, a les 7 també de diumenge en streaming per Penedès TV s’emetrà “Evocacions Poètiques”, un concert col·laboratiu entre la Camerata Penedès i la cantautora sadurninenca Anna Roig.

Aquest any s’ha decidit canviar el format a causa de la situació sanitària per la covid-19 i fer aquests tres punts amb un sol grup tocant. Amb aquesta festa Vilafranca celebra el Dia internacional de la Música, amb la música com a principal protagonista d’una jornada festiva i popular. La Festa de la Música està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Vilafranca i l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.

Per poder gaudir-ne amb seguretat, cal seguir totes les indicacions sanitàries i fer cas de les enganxines que es trobaran al terra a la zona dels concerts, per mantenir les distàncies.

FER UN COMENTARI