15 dies intensos

0
219

El treball dels pròxims quatre anys per part del guanyador de les eleccions municipals hauria de ser obrir tots els calaixos i posar en ordre la veritable realitat del nostre ajuntament, ja que els que marxen ara diuen que ho deixen tot ben endreçat, tot i que, si et mires l’hemeroteca dels últims 40 anys, tots el que surten diuen el mateix, i tots els que entren diuen que s’ho han trobat malament.

L’herència que deixen els qui marxen no és prou bona. Hi ha un deute amb els treballadors municipals que no s’ha pagat, en la mateixa línia hi ha greus problemes amb els llocs de treball que aquest govern no ha arreglat. Pel que fa als grans projectes de ciutat, les obres al Doctor Robert no s’han fet i no tots estan d’acord amb el fet que es facin. Amb el projecte Feder de les platges, que haurà d’estar acabat el 2020, hi ha massa gent que hi està en contra i no crec que això solucioni els problemes que tenen allà; d’altra banda, aquest abandonament per part dels governs locals dels últims 40 anys ha fet que molta gent vulgui marxar i recuperar l’antic municipi de Sant Vicenç de Calders. Pel que fa al transport urbà, tot i gastar-s’hi més de 800.000 euros, és deficitari i està infrautilitzat per manca de projecció del servei. En matèria ferroviària, tot i no tenir competències, el govern local podia haver demanat millores a qui dona el servei. Pel que fa a la participació ciutadana, aquesta legislatura ha estat un veritable desastre, amb un programa de regidors al barri que s’ha demostrat inútil i els pressupostos participatius no han arribat a tirar-se endavant.

Sobre contractes públics, el de neteja caducat, van refusar municipalitzar el servei el gener de 2017 i des de llavors patim les conseqüències de la paràlisi del govern local; el contracte d’enllumenat ha donat més problemes que solucions. En matèria sanitària, tenim un CAP en construcció que es va aprovar fer l’any 2011 i que, si es tira endavant, és gràcies a l’impuls de la societat civil i l’oposició; l’Hospital Comarcal requereix millores en l’aparcament i els serveis, i una vegada més la proposta va arribar des de l’oposició. I en matèria urbanística, el POUM que tenim és de l’any 2000 i no han fet res de res per redactar-ne un de nou.

Antonio García Leal,
Secretari de l’AVV Tancat III

El Vendrell

FER UN COMENTARI