200 ciclistes a la 11a Cursa Social del Baix Penedès

0
295

L’avinguda de Jaume Carner del Vendrell acollirà aquest diumenge al matí la sortida de la 11a edició de la Cursa Social del Baix Penedès, que organitza la Penya Ciclista del Baix Penedès amb el suport de l’Ajuntament del Vendrell.

La cursa aplegarà uns 200 esportistes de les categoria Junior, Sub23, Elit, Màster i Fèmines. En l’apartat masculí, hi participaran equips de diferents indrets, com ara Andorra, Dènia, Benicarló, Vinaròs, així com els equips de la Penya Ciclista Baix Penedès, Cunit i Vilanova, entre d’altres. En femení, l’organització de la prova ha destacat la participació de 9 dones, provinents de l’equip UCI Baix Ter, Meruelo de Cantabria i Le Boulou de França.

78 km pel Baix Penedès

La Cursa Social del Baix Penedès constarà d’un recorregut de 77,5 quilòmetres, que es totalitzaran després de fer tres voltes al circuit. Les dues primeres voltes passaran per La Bisbal del Penedès, Ortigós, El Papiolet, Llorenç del Penedès, Priorat de Banyeres, Saifores, Santa Oliva i el Vendrell. La tercera volta, en canvi, tindrà com a variant la disputa del premi de muntanya de Santa Cristina i el pas pel Mirador del Penedès i La Juncosa del Montmell. Es tracta, segons els organitzadors, d’un tram “determinant que pot canviar el desenllaç de la cursa”.

Enguany, el corredor local Ferran Robert, de l’equip Valverde Team, és presenta com un dels favorits per guanyar la prova.

FER UN COMENTARI