200 ciclistes a la novena Cursa Social Baix Penedès

0
1206

Amb una participació de 200 ciclistes, diumenge es va disputar la novena Cursa Social Baix Penedès, en la primera cursa que esgota les inscripcions en el que va de temporada a Catalunya. El guanyador de la carrera, de 77 quilòmetres, va ser el francès sub-23 Corentin Navarro, que va guanyar l’esprint final situat al Vendrell, seguit d’Albert Masana, amb el mateix temps, i tercer va ser Llibert Sendrós, a 5 segons. Entre altres, hi van participar 41 ciclistes estrangers, i també vuit de Runnbikes del Vendrell Club Esportiu i dos de la Penya Ciclista Baix Penedès, co-organitzadora de la cursa.

La ruta va constar de tres voltes a un circuit per carreteres del Baix Penedès. A la primera volta no hi va haver cap intent de fugida. A la segona volta, a la meta voltant de la Bisbal s’hi va imposar en solitari, després de saltar de l’escamot uns quilòmetres abans, Llibert Sendrós, del Repetxó Club Ciclista de Vilafranca, qui a poc a poc va anar obrint forat. Sendrós també va guanyar el Premi de la Muntanya en coronar en solitari el port de Santa Cristina, de tercera categoria, un minut per davant de dos corredors que havien saltat del pilot pujant, Albert Masana (Montsià Club Eportiu) i Corentin Navarro (Vel Sprint Narbonnais). El cap del grup va coronar-lo a 2’ 15’’.

Durant el descens es van anar retallant distàncies i a manca de tres quilòmetres Masana i Navarro van atrapar Sendrós, que van arribar junts a la meta situada a l’avinguda Jaume Carner, del Vendrell. El cap de l’escamot ,encapçalat per Joan Font, que va fer quart, va entrar a 20’’. Juanjo Sarmiento (Runnbikes del Vendrell Club Ciclista) es va emportar el primer premi de corredors locals. L’acte de lliurament de guardons es va fer a la Rambla.