200 ciclistes competiran diumenge en la desena Cursa Social Baix Penedès

0
651

Diumenge es farà la desena edició de la Cursa Social Baix Penedès de ciclisme en ruta, havent-se completat la inscripció amb la participació màxima estipulada, 200 ciclistes. A partir de les 10 del matí, l’avinguda de Jaume Carner del Vendrell serà el punt on es farà la sortida neutralitzada de la carrera organitzada per la Penya Ciclista del Baix Penedès, amb el suport de l’Ajuntament del Vendrell.

En total, la Cursa tindrà un recorregut de 77 quilòmetres, i la sortida oficial es produirà a la carretera de Valls, a l’altura de la benzinera del polígon La Cometa. Es farà un circuit de tres voltes, en què a la primera i la segona voltes els corredors enfilaran cap a les Peces, la Bisbal, Llorenç, Santa Oliva i el Vendrell. Al segon pas per la Bisbal, s’ubicarà davant les piscines la meta voltant. La tercera volta serà més llarga: arrencarà igualment del Vendrell per anar cap a les Peces, d’on seguirà per la C-51 fins a la rotonda que mena cap a la Bisbal. Allà agafaran el lateral de la C-51 o carretera vella de Valls per pujar fins al coll de Santa Cristina; tot seguit es desviaran cap al Mirador del Penedès, la Joncosa, baixaran fins a la Bisbal i tornaran al Vendrell passant de nou per Llorenç. La meta serà a l’avinguda Jaume Carner del Vendrell, davant del centre cívic l’Estació.

Val a dir que enguany encapçalaran la cursa en el seu recorregut neutralitzat d’inici un grup d’infants de la recentment creada Escola de Ciclisme del Baix Penedès, que tot seguit, es dirigiran cap a la Rambla on hi haurà prepares i activitats mentre s’espera l’arribada de la cursa.

FER UN COMENTARI