25.208 gràcies

0
552

Aprofitant el vostre editorial del 29 de desembre i darrer de l’any, jo crec que us hem de retornar les gràcies per estar allí al peu de la notícia, de la informació, del nostre Penedès amenaçat per les grans urbs que el tenen acorralat al nord i al sud. Ell es manté fidel a les seves tradicions, a la seva història, als seus personatges. Gràcies per estar cada divendres de bon matí a la fleca. Tornar a casa al migdia amb la barra de mig i La Fura és tot un luxe que no és a l’abast de tothom. Aquesta és una gran tasca vostra que no és gens fàcil, que va començar quasi de zero; només teníeu un nom, una experiència i uns contactes que amb el temps han estat claus per estar allí copsant el batec d’aquesta comarca tan dispar on són realment pocs els lligams que tenim.

Aprovar el febrer passat la Proposició de Llei d’adaptació de la Llei de Vegueries és un pas molt ínfim per arribar a una unitat territorial, però hi ha altres camins encara per potenciar: n’és un posar en la mateixa taula els responsables de les principals ciutats penedesenques per començar a arribar a acords i treballar en temes concrets. No cal que siguem una vegueria per tenir uns vincles i unes relacions més rellevants que en l’actualitat. No cal que ens ho diguin des de Barcelona, ja som grandets per començar a treballar el tema amb intensitat perquè, en el fons, només depèn de nosaltres, i si no ens ho creiem, no arribarem enlloc, com tantes mocions de plens que es moren d’inanició.

Moltes gràcies pels vostres 25.208 exemplars setmanals i heu de seguir endavant, mostrant tot allò que es cou en aquest tros de país al mig de tot arreu. Valtres també sou una estructura del Penedès.

FER UN COMENTARI