30 treballs opten als premis Eugeni Molero i Albert Virella, del Consell Comarcal del Garraf

0
237
Jurat dels dos premis.

Un total de 30 treballs opten als 23ns Premis Eugeni Molero i Albert Virella i Bloda de periodisme i d’investigació comarcal, que convoca el Consell Comarcal del Garraf, amb la participació de l’Associació de Periodistes del Garraf, els Amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer i el Servei Educatiu del Garraf. Els guardons es lliuraran dissabte al migdia a la Masia d’en Cabanyes. Per assistir-hi, cal reserva prèvia a comunicacio@ccgarraf.cat.

En la modalitat de periodisme s’hi han presentat s’han presentat 24 candidatures de treballs relacionats amb la comarca i publicats entre l’1 d’abril de 2019 i el 30 d’abril d’enguany: 19 de periodisme escrit, tres d’audiovisual (ràdio i televisió) i dos per a la Beca de fotoperiodisme. L’albirament de dofins i balenes al Garraf, la història del Mercat de Vilanova, els galions perduts de la guerra dels Segadors i els primers treballs de pintor Armand Cardona són alguns dels temes tractats.

En la modalitat d’investigació, hi podien optar estudis, investigacions i treballs de recerca del Garraf, inèdits i no premiats. Se n’hi van presentar sis: tres en la modalitat d’investigació i tres en la de recerca d’estudiants de batxillerat.

El jurat del premi de periodisme està format per Gemma Sánchez, Jordi Lleó i Carles Castro, mentre que el d’investigació està conformat per Pere Marsé i Josep Sánchez. Els acompanyen com a representants de les entitats que donen suport i impuls als Premis Marijó Riba, Laura Marín i Joana Carbonell.

FER UN COMENTARI