El Festival Vida 2019 ha tancat  la seva sisena edició amb un balanç de 32.500 espectadors, aproximadament un miler menys que l’any passat. Aquesta és la xifra d’assistència que ha facilitat l’organització, i és la suma de tres nits de concerts al recinte de la Masia d’en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú, per on han passat artistes com Madness, The Charlatans, Sophie van Etten, Hot Chip o Jose González, entre altres. Segons ha avançat el festival, la propera edició se celebrarà del 2 al 4 de juliol del 2020 al mateix emplaçament, i el primer artista confirmat per la nova cita són els canadencs Destroyer, liderats pel músic Daniel Bejar. Les entrades es posaran a la venda aquest mateix mes de juliol.

Aquesta edició del Vida ha sumat un miler d’espectadors menys que la darrera, a la qual van assistir 33.500 persones. En part, això es podria explicar perquè l’any passat es va incloure un quart dia de concerts gratuïts en diumenge a l’escenari de la Daurada Beach Club. A més, enguany el Vida ha hagut d’afrontar dos imprevistos importants: la cancel·lació d’un artista de renom (Beirut) i la pluja. És per això que els organitzadors estan molt satisfets amb aquesta sisena edició.

St. Vincent, Franz Ferdinand, Iron & Wine, Los Planetas, Calexico, Albert Pla o Jungle By Night van ser alguns dels noms destacats d’aquella edició.

Enguany el protagonisme ha estat per The Charlatans, Sophie van Etten, Hot Chip o Jose González.

FER UN COMENTARI